Ervaringen van klanten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.154.90 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Marjolein Belien Marjolein Belien schreef op 19 november 2020 om 13:30
Inmiddels ben ik 2x bij Natalie geweest. Het contact is altijd heel prettig geweest. Natalie heeft me direct op mijn gemak laten voelen. Ze is rustig, stelde goede vragen en heeft oprechte interesse. Daarnaast neemt ze alle tijd voor je. De massages zelf zijn ontzettend fijn en ontspannend. Natalie weet de pijnpunten te vinden en te verlichten op een prettige manier. Je vergeet de tijd en voelt jezelf steeds relaxter voelen. De komende nacht slaap ik altijd ontzettend goed. Een aanrader voor iedereen!
Sander Sander schreef op 7 december 2018 om 16:49
Ik ben nu een paar keer bij Nathalie geweest en ben zeer tevreden. Nathalie creƫert een fijne sfeer, ze heeft echt even aandacht voor je. En dat is fijn in een tijd waar we de hele dag afgeleid worden door prikkels op radio, tv, social media etc. Ze geeft een fijne ontspannende massage, waarbij ze zelf aanvoelt waar eventuele probleempunten in je lichaam zitten.
Bart Bart schreef op 13 november 2017 om 22:18
Na twee massages kan ik wel zeggen dat ik het juiste adres voor m'n pijnlijke rug en schouders gevonden heb! Nathalie is goed in haar vak en weet de pijnlijke spieren op de juiste manier te raken, en met de juiste kracht. Zeker een aanrader...
Jordy Jordy schreef op 16 september 2017 om 07:31
Nathalie geeft je een hele fijne ontspannende massage en ze geeft je echt aandacht en rust. De ruimte is heel sfeervol en je voelt je heerlijk relaxed. Echt een aanrader, ik had een super avond en kom zeker nog vaker terug.
Lotje Lotje schreef op 30 november 2016 om 19:49
Nathalie heeft echt aandacht voor je en geeft een heel fijne massage. Ze weet precies de goede punten te raken in het lichaam waardoor alles weer gaat stromen. Dit alles in een zeer rustgevende sfeer. Erg fijn!