Ervaringen van klanten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.254.88 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Sander Sander schreef op 7 december 2018 om 16:49:
Ik ben nu een paar keer bij Nathalie geweest en ben zeer tevreden. Nathalie creƫert een fijne sfeer, ze heeft echt even aandacht voor je. En dat is fijn in een tijd waar we de hele dag afgeleid worden door prikkels op radio, tv, social media etc. Ze geeft een fijne ontspannende massage, waarbij ze zelf aanvoelt waar eventuele probleempunten in je lichaam zitten.
Bart Bart schreef op 13 november 2017 om 22:18:
Na twee massages kan ik wel zeggen dat ik het juiste adres voor m'n pijnlijke rug en schouders gevonden heb! Nathalie is goed in haar vak en weet de pijnlijke spieren op de juiste manier te raken, en met de juiste kracht. Zeker een aanrader...
Jordy Jordy schreef op 16 september 2017 om 07:31:
Nathalie geeft je een hele fijne ontspannende massage en ze geeft je echt aandacht en rust. De ruimte is heel sfeervol en je voelt je heerlijk relaxed. Echt een aanrader, ik had een super avond en kom zeker nog vaker terug.
Lotje Lotje schreef op 30 november 2016 om 19:49:
Nathalie heeft echt aandacht voor je en geeft een heel fijne massage. Ze weet precies de goede punten te raken in het lichaam waardoor alles weer gaat stromen. Dit alles in een zeer rustgevende sfeer. Erg fijn!