Hete olie massage

Wat is hete olie massage?

Hete Olie Massage DeurneHete olie massage is een hele warme, ontspannende, zachte en liefdevolle massage. Het is een bijzondere massage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd met handen en armen geïnspireerd door technieken van de Lomi Lomi massage. Deze massage heeft als doel om lichaam en geest weer in balans te laten komen en optimale ontspanning te ervaren.
Het is een geweldige massage omdat het snel blokkades opheft en alle energie weer door je lijf gaat stromen. Het is een dans op je lichaam met vloeiende bewegingen. Door de ritmische en vloeiende beweging wordt je compleet ontspannen.

De oorsprong van hete olie massage

Lomi Lomi massage komt voort uit de tradities en cultuur uit de Hawaiiaanse eilanden. Deze massage wordt generaties lang aan elkaar doorgegeven. Deze massage laat de bewegingen en ritmes weerspiegelen van de natuur, watervallen en krachtige oceaangolven. Volgens de inwoners van deze eilanden gaat het vooral om liefde en harmonie.

Hete olie massage na operatie

Deze massage zou goed helpen om blokkades en spanningen op te heffen, vooral na een operatie om weer meer energie terug te krijgen. De geopereerde plekken of plaatselijke ontstekingen dienen tijdens een hete olie massage wel vermeden te worden. Er zijn zoveel verschillende soorten operaties en in sommige gevallen is een hete olie massage niet aan te raden. Raadpleeg daarom altijd eerst uw (huis)arts of fysiotherapeut of een massage mogelijk is na uw operatie.

Massage Paktijk DeurneVoor wie is deze massage bedoeld?

Voor mensen die last hebben van spanning, stress of emotionele blokkades. Deze massage kan voor iedereen gegeven worden die graag optimale ontspanning wil ervaren. Deze massage wordt zonder kleding gegeven met alleen een kleine handdoek die verticaal op de billen of geslachtsdelen ligt, omdat het lichaam in één vloeiende beweging van boven naar onder wordt gemasseerd.

Hete olie massage en zwangerschap

De hete olie massage wordt aan beide kanten van het lichaam gegeven. Eerst de achterkant (de rug, schouders, armen en handen, langs de billen, benen en voeten, daarna terug naar benen, heupen/billen, rug, schouders/nek, armen en handen) en daarna de voorkant (schouders/borstbeen, hart, buik, benen, voeten, terug naar benen, buik, armen en handen, eventueel gezicht en hoofd). Wanneer u niet meer op uw buik kunt liggen, dan kan de massage aangepast worden naar bijvoorbeeld alleen de voorkant te masseren zodat u op uw rug kunt liggen. Samen met u wordt dit in overleg besproken.

Lees hier de huisregels