Massage Eindhoven

Aandacht en rust voor jezelf

Massage DeurneHolistische massage in Eindhoven. In deze tijd is het zo lastig om even goed de tijd voor jezelf te nemen en voor jezelf te zorgen. We zijn altijd maar ‘druk’ met werken en anderen taken wat veel stress, vermoeidheid en spanning met zich meebrengt. De druk stapelt zich op en als gevolg kunnen er psychische en fysieke klachten ontstaan. Waar blijft de tijd voor jou? Om even tot rust te komen en op te laden? Voor een heerlijke (holistische)massage in Eindhoven kunt u terecht bij Aandacht & Rust massagepraktijk voor uw welverdiende ontspanning en rust.
Let op: mijn doelgroep is vanaf heden alleen vrouwen.

Persoonlijk massage Eindhoven

Mijn (holistische)massage in Eindhoven beschrijf ik graag als persoonlijk. Ik geef persoonlijke aandacht en geef ruimte om stil te staan bij wat uw lichaam en geest nodig heeft op dat moment. Alledaagse indrukken kunnen verwerkt worden en ontspanning komt daarvoor in de plaats zodat u met meer rust naar huis terugkeert.

Meer in contact komen met jezelf

Tijdens een (holistische)massage in Eindhoven maak ik u meer bewust van de spanningen die in uw lijf zit, zodat u beter naar de signalen van uw lichaam kunt luisteren die we normaal voorbij kunnen gaan. U komt tijdens en na een massage weer meer in contact met uzelf.

Massage Paktijk DeurneBalans

Deze (holistische)massage in Eindhoven van Aandacht & Rust heft blokkades op zodat lichaam en geest weer meer in balans gebracht kunnen worden. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en kan zichzelf beter herstellen.

Aandacht & Rust massagepraktijk Eindhoven

Mijn massagepraktijk Aandacht & Rust is gevestigd in Eindhoven (Nederland). Goed bereikbaar vanaf het station, in een rustige omgeving. Zie contact voor meer info.

Hier een uitgebreide beschrijving over de visie betreft massage van mijn opleidingsinstituut.