Over mij

Mijn naam is Nathalie, 31 jaar. Sinds 1 juli 2014 ben ik afgestudeerd als holistische masseuse aan de Holos Academie te Utrecht. Na deze studie heb ik mijn eigen massagepraktijk opgestart:

Aandacht & Rust Massage Praktijk

Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in mensen. Masseren is een van mijn grootste passies. Ik kwam erachter hoeveel massage (aanraking) kan betekenen voor iemand. Mensen ervaren het vaak als een gevoel van geborgenheid, ontspanning en rust.

Mijn kracht is dat ik alle aandacht heb voor jou tijdens de behandeling. Door mijn empathisch vermogen kan ik verdiepend ingaan op de problematiek/klachten die er aanwezig zijn. Hierdoor voel je je tijdens de massage gehoord en wordt het zelfgenezend vermogen nog meer geactiveerd om klachten sneller op te lossen.
Dat vind ik een belangrijk aspect zodat je je welkom kan voelen en om goede kwalitatieve hulp te bieden.

Tijdens mijn studie ben ik ook gedeeltelijk opgeleid in de therapeutische kant van het vak. Als dit niet gewenst is hoeft er niet verdiepend op ingegaan te worden.

Doordat ik je met volle aandacht masseer, kom je vaak helemaal tot rust. Als persoon ben ik zelf ook rustig en dat werkt rustgevend. Vandaar dat er de naam ‘Aandacht & Rust’ is ontstaan, omdat dit bij me past.

Naast mijn massagepraktijk werk ik als dramatherapeute in een GGZ Psychologenpraktijk in Eindhoven. Ik werk met volwassene die kampen met psychosociale-, angst-, depressie-, persoonlijkheid- en trauma-, hechting- en ontwikkelingsproblematieken. Dit jaar ben ik begonnen met de opleiding Lichaamsgerichte Traumatherapie. Ik ben me aan het specialiseren op traumaproblematiek, en wil lichaam- en ervaringsgerichte technieken combineren om de mens op een holistische complete wijze te helpen.

In mijn vrije tijd doe ik improvisatiedans/dansexpressie, ukulele spelen, zingen, dansen, wandelen, schilderen, yoga, mediteren en ben ik DJ.