Praktijk verhuisd + Covid-19

Lieve mensen,

Na lange tijd met veel plezier en liefde gewerkt te hebben in mijn praktijk in Deurne, is de tijd dan toch rijp geworden en om met mijn massagepraktijk naar Eindhoven te verhuizen.

Eindhoven is de plek waar ik woon en waar ik ook andere werkzaamheden heb in mijn functie als dramatherapeute. Al lange tijd was ik aan het twijfelen en wilde ik Deurne niet loslaten, omdat ik daar mijn wortels heb gezet voor mijn praktijk.

Toch was het al langer mijn verlangen om alle werkzaamheden dichter bij elkaar te hebben en is dat verlangen nu in de praktijk gekomen.

Alle klanten die ik heb gehad in Deurne en omstreken, die al die tijd naar mijn praktijk zijn gekomen, wil ik uit de grond van mijn hart bedanken voor jullie komst. Ik hoop dat ik jullie veel aandacht, rust en ontspanning heb kunnen geven, jullie, maar ook nieuwe klanten zijn welkom in mijn nieuwe praktijk in Eindhoven.

Zoals iedereen ondertussen wel weet, staat helaas COVID-19 al even op de stoep. Volgens de maatregelen van het RIVM mag ik nu niet masseren en is de nieuwe praktijk daardoor nog even gesloten. Maar achter de gesloten deuren ben ik druk bezig mijn praktijk aan het richten, mooi maken en sfeer aan het creëren voor als de deuren weer open mogen.

Nog even geduld….. En dan mag ik jullie hopelijk binnenkort weer ontvangen op mijn nieuwe plek met een lekker kopje thee en een fijn muziekje! 🙂

Hou je taai in deze moeilijke tijd en ontspan zoveel je kan.

Houd de website in de gaten voor meer updates.

Tot gauw!

Warme groetjes,

Nathalie Relou
Aandacht & Rust Massagepraktijk